ChatGPT får en 3D-app för Apple Vision Pro-glasögon

OpenAI har avslöjat den officiella ChatGPT-appen för Vision Pro, Apples nya mixed reality-glasögon. Appen, som är tillgänglig för nedladdning från App Store, garanterar tillgång till chatboten för att göra förfrågningar och generera innehåll utan att behöva förlita sig på din mobiltelefon eller dator.

ChatGPT får en 3D-app för Apple Vision Pro-glasögon-compressed

Innehållsförteckning

ChatGPT på visionOS

Applikationen presenterades på fredagen den 2:a för användare, ackompanjerad av ett litet skämt från OpenAI: “Chatten har nu trätt in i 3D-världen”, uttryckte tweeten som introducerade mjukvaran.

I grund och botten finns det inte många skillnader mellan appen för visionOS, Apples operativsystem för glasögon, och för andra plattformar. Till att börja med är programmet begränsat till ett chattfönster där användare kan ställa frågor och få svar.

Användare har även möjlighet att skicka foton eller till och med använda röstkommandon istället för att skriva när de vill ställa en fråga eller göra en förfrågan till chatboten. På den vänstra sidan finns även en flik som samlar historiken över konversationer med verktyget.

Applikationen är tillgänglig för nedladdning via visionOS App Store.

600 appar

Detta är ytterligare en applikation för Vision Pro, som nu säljs i USA med priser som startar från 3 499 USD (cirka 17 400 R$ i direkt omräkning). Och för dem som har råd med dessa inte så billiga glasögon, goda nyheter: glasögonen har redan mer än 600 inbyggda appar i App Store.

Det är vad Apple säger, som framhäver programvaran redo för operativsystemet till företagets nya produkt, utöver att betona tillgängligheten av 1 miljon kompatibla iOS-appar.

Fler applikationer kommer att lanseras under de kommande månaderna, men några stora namn saknades från början, såsom Netflix, YouTube och Spotify. Å andra sidan hindrar inget tillgången till dessa plattformar via webbläsaren.

Betygsätt Denna Sida