5 AI:er för PDF-läsning att använda som ChatGPT

Alla som vill spara tid på att sammanfatta, skapa ämnen och fortfarande få några mycket användbara insikter kan använda AI för PDF-läsning som en “personlig ChatGPT”. “Magin” med denna typ av teknologi ligger i att omvandla ett statiskt material utan någon form av interaktion till en responsiv robot.

5 AI:er för PDF-läsning att använda som ChatGPT

I detta fall skapar den intelligenta läsaren ett konversationsgränssnitt i popup-stil liknande Messenger som kan svara på alla frågor baserat på innehållet i PDF-filen. Det är som att kunna prata direkt med artikelförfattaren.

5 smarta PDF-läsare att använda som ChatGPT

Här är 5 AI för PDF-läsning som Chatgptsv.se har valt ut för dig att prova i bästa ChatGPT-stil för att klargöra tvivel och spara tid på studier eller arbete.

1. Fråga din PDF

Ask Your PDF är en gratis testlösning som öppnar ett konversationsfönster om en fil på bara några sekunder. Verktyget kan också sammanfatta innehållet i ämnen, hjälpa till att hitta specifika stycken och erbjuda all sorts hjälp baserad på innehållet.

2. ChatPDF

ChatPDF omvandlar en fil till en chatbot väldigt snabbt, erbjuder aktuella sammanfattningar och svarar på frågor om dokumentet. Verktyget kan också översätta texter till olika språk med viktiga anteckningar för att bättre vägleda användaren.

3. DocGPT

DocGPT använder generativ AI för att läsa PDF-dokument och via ett konversationsfönster kan du ställa frågor om allt som rör materialets innehåll. Verktyget kräver registrering och erbjuder upp till 30 dagars gratis användning.

4. UPDF

Den som vill använda en intelligent PDF-läsare i appformat kan välja UPDF, som finns tillgänglig för både mobiltelefoner och datorer. Förutom att skapa en chatbot för att få texten att “prata” med dig, kan verktyget också modifiera materialet, generera länkar, konvertera format bland andra funktioner.

5. PopAi

PopAi är ett gratis alternativ för dem som vill komma direkt till punkten: välj bara verktyget som skapar en chatt i dokumentet och använd AI för att svara på alla dina frågor om materialet. Plattformen erbjuder även olika planer för studenter och företag.

Se även till att kolla in åtta artificiella intelligenser som automatiskt kan sammanfatta texter och förbättra det du skriver.

Betygsätt Denna Sida