10 Chrome-tillägg som gör ChatGPT starkare

ChatGPT är redan ett mycket användbart verktyg för att öka produktiviteten, men det kan bli ännu mer mångsidigt i vardagslivet med hjälp av tillägg för Google Chrome. OpenAI-motorn kan integreras i webbläsaren och användas utanför det traditionella chattfönstret för att underlätta processen.

10 Chrome-tillägg som gör ChatGPT starkare-compressed

På detta sätt kan du integrera ChatGPT med din e-postklient, Googles sökmotor och till och med den nya fliken på din webbläsare, oavsett om det är Chrome eller någon annan webbläsare baserad på Chrome (Edge, Opera, Vivaldi osv.). Nedan följer de mest spännande tilläggen.

De 10 bästa tilläggen för ChatGPT på Chrome

ChatGPT Writer

En av ChatGPTs mest uppskattade funktioner är att skapa e-post och textmeddelanden. Tillägget ChatGPT Writer (Web) underlättar denna process genom att tillhandahålla ett fönster för artificiell intelligens inom själva e-postleverantörerna, som Gmail och Outlook, vilket eliminerar behovet av att överföra text mellan flikar.

ChatGPT för Google

Även om Microsoft har integrerat AI i Bing och Google experimenterar med Bard, kan ChatGPT också nås genom sökmotorn med tillägget ChatGPT för Google (Web). För varje sökning visar tillägget ett fönster på sidan med motsvarande resultat med hjälp av OpenAI-motorn.

ReaderGPT

Detta tillägg använder artificiell intelligens för att läsa och skapa snabba sammanfattningar av webbsidor. Med ReaderGPT (Web) kan du dessutom justera kommandona, till exempel välja storleken på sammanfattningen eller antalet viktiga punkter.

YouTube Sammanfattning med ChatGPT

YouTube Sammanfattning med ChatGPT (Web) erbjuder liknande funktioner som det tidigare tillägget, men anpassat för YouTube. Det kan användas på valfri video på plattformen för att skapa en sammanfattning eller transkription av innehållet. Det är ett användbart verktyg för de som behöver klippa ner videor.

Nova

Chromes nya fliksida kan kännas enformig. Nova (Web) fungerar som ett tillägg som anpassar utseendet på denna sida och inkluderar flera funktioner, såsom möjligheten att använda ChatGPT, en länk till Google Tasks, direkt nyhetsuppdatering och till och med en pomodoro-timer.

Merlin ChatGPT Assistant

Merlin (Web) är ett kraftfullt verktyg som tillåter användning av AI på alla besökta webbsidor. Tryck bara på Ctrl + M för att öppna verktyget och sammanfatta text, skapa inlägg eller formler för kalkylblad.

ChatSonic

ChatSonic (Web) är ett annat tillägg som samlar AI-verktyg i ett tillägg, men utmärker sig genom att även erbjuda en bildgenerator. Med Photosonic kan du skapa bildmaterial och även utnyttja textfunktionerna för att sammanfatta eller skapa inlägg.

GPT-Chat med Notion

Om du använder Notion kan tillägget ChatGPT till Notion (Web) göra ditt arbete enklare: tillägget transkriberar automatiskt och skickar ChatGPT-svar till vilken anteckningsbok som helst på plattformen utan att behöva kopiera och klistra in.

Ranknow.ai för ChatGPT

Ranknow.ai för ChatGPT (Web) är ett användbart tillägg för de som lär sig att använda AI-verktyg. Tillägget skapar anpassningsbara chattförfrågningar, som kan skräddarsys för att skapa webbinnehåll: använd bara en av förfrågningarna och anpassa den enligt dina professionella behov.

Läs mig – Text till Tal

Text-till-tal är en viktig tillgänglighetsfunktion och hjälper till att öka produktiviteten. Använd Readme (Web) för att omvandla ChatGPT-text till tal och spara dem för hela dagen.

Betygsätt Denna Sida